fredag 3 februari 2012

STUDIEBESÖK

För de elever som nu i dagarna ska välja gymnasieutbildning står många dörrar öppna. Men fy sjutton, det är inte lätt att välja. Det så många gymnasieskolor med så många program...men Igelstaviken är ju Så mycket bättre! Så tycker vi i alla fall. Vi får många mail och samtal från studie-och yrkesvägledare på grundskolorna och från elever i nian. Många vill komma hit och kika på skolan, känna stämningen, vara med på en lektion....ja liksom kolla runt.Idag hade vi besök av William från Gnesta. Han lyckades komma hit och i god tid till och med. Trots allt strul med bussar och tåg. Bra gjort! Klassen VO11 som William skulle besöka hade sin lärare på pendeln....men det gick hyfsat ändå. Vi pratade, Emil i klassen tog hand om William en god stund med rundvandring på skolan. Och sedan var det min tur igen. Hi hihi, det visade sig att William är en rktig rackare på gitarr, till och med att Lundbäck som kom in och lyssnade sa att nä nu ska jag nog sluta spela!

Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Om hur William tyckte om att spela med Jojje Wadenius och Nisse Landgren!!! Om livet! Om utbildningar. Om högskolebehörigheter.....osv osv. Hoppas att William kom hem...med tanke på thafset med bussar och tåg.


Oooops, och där kikade brorsan in i luckan. Morgan, (i bakgrunden Albert) vår duktige innebandymålvakt tittar till lillebror. Men William är nog inte att leka med...William går på och är instruktör i taekwon-do. Det är bäst man ser upp :-)
Hur som helst - det var en trevlig förmiddag med fina ungdomar!

På måndag kommer Ellinor till NA11 och på onsdag kommer Amanda med två kompisar till SA11b - välkomna!

Och jag har fått massor med bilder av Bida.....hade tänkt fixa in dem idag, men det får bli nästa vecka...nu snart, klockan 15 stänger jag luckan och tar helg!
Sköt om er!

Inga kommentarer: