måndag 22 augusti 2011

Oj oj oj!




Det har varit en hektisk vecka....alla nya elever, alla nya lärare som kommit från när och fjärran. Det är mycket nu! Mycket och kul. Men jag har ju inte hunnit skriva så mycket här i bloggen. Inte har jag hunnit fota heller. Och som vanligt har vi lite schemastrul, ni vet det är dubbelbokat och så...men snart snart är schemat helt ok. Anna-Lena jobbar på allt vad hon kan. Ha tålamod!

Idag börjar också våra vuxenstuderanden. Det är elever som studerar Vård-och omsorgsprogrammet här via KomVux, på endast två terminer. De läser inte matte, historia och andra ämnen utan endast vårdämnen.


Förra veckan pratade jag med många många bland annat Jussi som nu är bästa 93:an i Sverige och i statistiken är han fyra bland pojkar 19. Och nu pratar vi diskus! Det är väldigt bra det!!!


Jag hade ett mysigt samtal med Chris också som berättade att han skippat FB. Det är bra! Killarna Chris och Robin har ny bloggadress förresten: grabbsens.devote.se Välkomna dit hälsar Robin just nu på besök i Luckan!


Studenkampen! Ni som är treor måste ju börja tänka på skolfotot. Vecka 37 är det fotodags! Fotoschemat är inte klart än på långa vägar.

Inga kommentarer: