fredag 26 augusti 2011

Veckan är snart slut

Stackars Anton! Så kan det gå.....men hur som helst - Anton var ändå ganska glad nu han har fått ändrat till böjbarhet på knät till 60 grader. Bra va? Krya på dig brorsan!


Mmmm, det går bra nu Chris.
För dig och prins Daniel. Och nu är du 18! Vuxen!
Lycka till med att inte hänga på FB! Till er andra...ni läser väl grabbsens blogg?


Titta....finfrämmande! Lille Hugo med mamma Ronja kom på besök till klassen OP09 och till oss. Vi var många som vill nosa! Gulle!

Det är så mysigt med besök. Nyss var Vicke från före detta RM3 här med en bok som väl hade hoppat fram ur gömmorna där hemma. Kul att ses!


Så liten och redan så omsvärmad är han den lille killen. Och så var det himla kul att se Ronja förstås - vicken go mamma!

På hemsidan har jag skrivit lite om bland annat ledigheter - jag tycker att ni ska läsa det. Och på hemsidan ligger nu en pdf med lite läsårsdata som är bra att känna till. Jag ska försöka lägga den på elevernas Igelwebb också. Försöka duger!
Det har varit en bra vecka det här. I tisdags var det lite i svängigaste laget.....men resten av veckan har varit bra. Klasserna och grupperna börjar sätta sig. Alla, nya elever och nya lärare börjar hitta. Vi har fått ganska många nya elever. Jag tror att alla klasser nästan är fulla nu.

Det är väl i matsalen som absolut skärpning bör ske. Alltså - ta inte mer mat än du tror att du orkar och när du är klar tar du bort brickan efter dig. Igår skrev jag en så kallad Händelserapport. Händelsen var den att eleven struntade i att plocka undan efter sig....svarade nonchalant och sa att tiden var knapp...bråttom. Till saken hör att vi var kanske inte fler än 10 pers i matsalen och ingen stod i "diskkön". Det är en rapport över en en kanske obetydlig händelse,....men om du får ett flertal sådana rapporter skrivna då blir det en Incidentrapport som skickas hem och till rektor! Vi måste värna om vår arbetsmiljö, vår Igelstaanda och vi måste ständigt påminna oss om vår Värdegrund! och vi vill ert bästa - därför detta tjat, det förstår ni nog!


Såja....nu börjar vi snart packa ihop inför helgen. Ryd skulle ha match både lördag och söndag, många har träningar och tävlingar. Bland annat måste vi hålla tummarna för Jussi som är i Skåne på SM. Han ska kasta diskus ni vet!



TREVLIG HELG - VAR RÄDDA OM ER DÄR UTE!

Inga kommentarer: