tisdag 13 april 2010

Tillbaka

Ja nu kör vi!
Nu är vi tillbaka i skolbänkarna igen! Också våren är tillbaka. Här kommer eleverna i nya vårdojjor, nya frisyrer, tunnare jackor och lite solbränna på nästipparna.

Nu kör vi. Det är mösspåtagning om tre veckor. Jag vet inte mycket om årets tillställning. Arrangörerna tiger som muren. Men....jag vet ju ungefär hur det brukar vara och det gör att jag ser mycket fram mot den dagen. Den dagen som för övrigt inleds med det prestigefyllda IgelstaloppetJag har ännu en hel del läroböcker här inne i Luckan. Ni får inte glömma bort och vara så slarviga! Men å andra sidan vet jag någon som idag fick vända halvägs för att åka tillbaka hem och hämta arbetsmobilen....jo jo, med den positionen gäller det att vara nåbar i Södertälje kommun. Ingen fara, nu är alla på plats!Titta och lyssna här. Det här är, säger stolta läraren Kajsa Björklund Grusell ett exempel på examinationsmoment inom det "politikerprojekt" som SPID 3 arbetat med i kursen Svenska C.
Eleverna i den här videon är Sebastian Nykvist, som för övrigt just nu är i Finland och spelar med i Finlands ungdomslandslag i hockey, det är Emma Andersson och Zahrin Diarbakerli.

Det var det det!
Over and out!

Inga kommentarer: