onsdag 12 januari 2011

Idag är det körigt - men kul!!!

Nervösa? Ja lite tror jag. Linn Ögren och Maria Hellstrand i IDP3 kommer för att säga hejdå nu sticker vi! De flyger snart till Andorra. Som sitt projektarbete har tjejerna valt att, utifrån sina kurser kring kommunikation, ledarksap, kost och hälsa, göra en resebroschyr om Andorra som resmål. Fem dagar kommer de att vara borta på sin resa som de betonar att de betalar själva...men det blir billigt fast vi ska bo på värsta hotellet, säger de.


Oj oj oj!
Det är mycket som ska fungera på en skola. Och just nu har vi Skolinspektionen här i två dagar. Varför?
Jo, så här säger Skolverket:
Skolinspektionen granskar regelbundet alla skolor, för att se att de följer de lagar och regler som finns för verksamheten. Målet är att bidra till alla barns och elevers lika rätt till god utbildning i en trygg miljö, där alla når minst godkänt i alla ämnen.

Nu har vi två unga män här som intervjuar rektor, elever, annan personal, föräldrar...De ska granska våra lokaler, våra dokument osv osv. Spännande! Spännande att se vad vi gör rätt och bra samt nyttigt att få påvisat vad vi ska förändra och förbättra.

Och på tal om ingenting. Just nu...säger Rania, en OP1-tjej till mig: jag tycker du är grym Gunilla!
Sån't vill man ju höra ;) Grym!


Jo, vi har också precis haft besök av två tjejer från tidningen News. De ville träffa elever för att ställa frågor om skolan, framtiden, programmen, skolmaten....ja, jag kommer förstås inte ihåg frågorna nu. I februari kommer reportagen. Nu gick de vidare i snön över till Ragnhild. Alla gymnasieskolor ska besökas inför niornas val till gymnasiet. Det blir kul att läsa. Hoppas bara att våra intervjuade elever svarade att de trivs här....Men det tror jag nog!

Lunchdags!

Inga kommentarer: