tisdag 18 januari 2011

Två stora starka

Lovisa och Rebecca i OP1 har nå't viktigt att framföra. De har snackat med rektorn och de kommer att föra frågan vidare till eleverådet. Tjejerna tycker att de elever som inte automatiskt får träningskort från skolan i alla fall ska få någon slags rabatt. Halva priset minst.

De hävdar att de som går OP (och säkert också BF) också behöver styrka och god kondition i sina kommande yrken inom exempelvis vården. Det ligger mycket i det kan jag tycka.
Kämpa på tjejer!

Och på tal om eleverådet. Ni som går här på Igelsta har naturligtvis ;) läst på monitorn att det är dags att välja ny elevrådsordförande. Den som på fullt allvar önskar kandidera till posten ska lämna in sitt namn och klasstillhörighet till mig i Luckan. Nästa steg sedan kommer att bli att eleverådet ber de som vill jobba som eleveråfets ordförande att lämna en liten presentation av sig sjäva med sina mål och visioner för Igelstas eleveråds arbete. Lämna din "ansökan" senast fredag den 28 januari.

Nu säger jag hej till Strängnästjejerna Evelina och Sofie som varit här och kikat runt, träffat syv, ätit i matsalen och hängt med syrran idag. Deras skola har avsatt den här veckan för besök i olika gymnasieskolor. Hoppas att de fått svar på sina frågor...annars tjejer får ni fråga Sandra och Jennifer, storasyrrona som redan går här.

Inga kommentarer: