tisdag 22 september 2009

En ganska vanlig tisdag

Kan jag få låna en sån där besöksbricka?
Va, hej Jessica! !
Gamla BF-Jessica, student -08 slinker in. Väntar på 24 7 Ida. Ja Herre Gud, man blir tydligen aldrig för gammal för att lära nya uttryck. Har du nå'n 24 7?
Jessica berättar att hon jobbar med handikappade. Det har hon gjort i Umeå och här i Södertälje.

Man saknar atmosfären här, säger Jessica och hälsar till alla elever följande: skit inte skolan, för studenten är verkligen något att ta! Samtidigt som Sofia H från förra årets IDP3 är här på skolan för att hämta en historiebok - tenta på gång.
Ågrens Jocke, Rebecca A och Elin S från IDP1 kommer in för att göra en intervju i ämnet Hälsopedagogik. Härliga ungar - det blev en fin pratstund!

Och...ja håll i hatten...nu börjas det. Idag var första gänget ut att prova mössor aoch andra ateraljer inför studenten i juni.
Firmorna som säljer mössor kommer till skolorna. Visst visst, ingen lokalhyra för dom då, det är ju fiffigt! Vi har ett sjå att avstyra att de kommer under lektionstid. Men eleverna har förstått att man kan faktiskt inte gå och handla under lektionstid - även om det är studentmössor.

Kataloger med fina och roliga saker lockar. Och beställningarna görs direkt på firmans medhavda datorer. Försäljningsteknik.

Förrå året snackade jag med ett gäng hockeykillar....de ångrade sig att de inte hade vita hockeyhjälmar på sig på studenten i stället för de dyra mössorna.

Kan det vara nå't?

1 kommentar:

Tina sa...

Fina BF3 tjejer! :)