onsdag 17 november 2010

Håhåjaja!

Godmorgon go' vänner, när den här fina synen möter mig på morgonen när jag kommer ut ur huset, då är det mödan värt att kliva upp ur sängen och ut i kylan för att åka hit!
Visst var det fint i morse?
Om två veckor är det första advent och då ska det väl se ut så här! Titta vad fint det lyser nere i Thomas bibliotek.

Superfredagen ja!

Här ser vi de stolta segrarna.
RM3
Kolla bucklan, den står inne hos mig nu. Jag tror att Louis ska sätta på en teip med årets vinnare....och vad jag förstår så ska den lilla silvergrejen på först nästa år vid nästa superfredag. Det kanske någon insatt idrottare kan svara på varför man gör så?

Fler bilder från Superfredagen hittar du HÄR

Op3 och BF3 skriver nationella i Svenska B. Lite hispiga var de nog i morse...en del i alla fall. man ska komma ihåg penna, sudd, frukt, provhäfte.....Hoppas det går bra.

Snart får de lunch:
Tomat-och basilikagratinerad fiskfilé, potatis
Ljuvlig kycklingsås och pasta
eller
Grönsaksgratäng med zucchini

Nu börjar samtalen regna in. Samtal med frågor kring gymnasievalet inför hösten 2011. Hade nyss ett trevligt samtal med en Trosamamma. Hur gör man? När skickar man Idrottsansökan...osv.

Och om Trosamamman läser det här så vill jag förtydliga, jag frågade vår syv nu. Ja, det är som man säger i Trosa...den sista dagen att välja/omval är i mars för er.
Elever i Stockholms län kan göra omval fram till 13 maj.

Som sagt - välkomna hit den 1 december så kan vi berätta mer!

3 kommentarer:

chriszy sa...

Vann dom äntligen!? :)

Gunilla sa...

Jamen visst, så malliga!

Chriszy sa...

haha, det var dem de första åren också, när de sa att de skulle vinna stort mot oss när vi gick i tvåan och de ettan ;) tror visst vi vann med 14-7 eller något sånt :P Fast det var en rolig match i alla fall :)