tisdag 16 februari 2010

Ingenting bör vara omöjligt!

Visserligen är jag ganska gammal och väldigt klok - man jag har tyvärr inte svar på allt! Bara nästan...

-Varför ser schemat ut så här - vi kommer inte att hinna efter gympan. Hallå, vi är en klass med nästan bara tjejer som ska duscha och fixa till oss för att vara på lektion efter drygt en kvart. Det funkar ju inte!
-Nej, naturligtvis inte, jag är 100% säker att det går att fixa till, men ni måste vända er till den som kan fixa det - schemaläggaren! Ingenting är omöjligt, som Gunde säger!

-Varför stänger cafeterian så tidigt? Vi går ju ibland riktigt länge på dagarna och vi vill inte bara springa till kiosken där uppe och köpa godis. Vi vill handla en god macka här!

Till er säger jag - ta kontakt med skolans ledning och cafepersonalen!
En jättebra nyhet i cafeterian är att du kan beställa en liten matlåda för 20:-. Beställ och betala vid lunchen så kan du hämta din låda innan klockan 15.
Bra va?

Som sagt - ingenting ska vara omöjligt!

Hur går det annars? Har ni anmält era klasser till Igelstavikens OS?

Om du är frånvarande en hel dag - du vet väl att det finns ännu en möjlighet att frånvaraoanmäla? Ring 0515 777012 - automatisk telefonsvarare. Knappa in elevens personnummer - klart. Obs, anmälan MÅSTE göras för klockan 12.00. Telefonnumret som man ringer ifrån sparas i rapporten.

Inga kommentarer: