torsdag 23 september 2010

Nästa vecka!

Ja, vem vil inte vara så här fin?
Nästa vecka har du chansen att beställa skolkläder!
Under måndag, tisdag, onsdag och torsdag kan du beställa. Du betalar samtidigt som du beställer. Representanter kommer att finnas utanför Luckan. Där kan du också kolla in de olika modellerna och storlekarna.

Beställningarna skickas till Profilmakarna på torsdagskvällen....och sen får vi vänta och längta 3-4 veckor innan vi har plaggen här färdgtryckta med namn och allt.

Beställningslappar, olika färg för olika program kommer att finnas vid Luckan.

:) Det var det roliga!

:( Nu till det jättetråkiga.....vi har elever som under skoltid blivit bestulna på sina moppar som stått parkerade utanför skolan. Även en fin cykel är stulen, endast bakdäcket fanns kvar. Vi måste hjälpas att hålla koll, detta är inte acceptabelt.

Och så lite annat roligt och inspirerande. Grupp efter grupp tycks ha kommit igång med sina projektarbeten. De kommer in här och vill låna telefon, ställa lite frågor, låna min dator för att hämta info på till exempel Facebook.
-Vad tycker du? Kommer du på konserten? Visst blir det bra? Vad tror du om en film om...? Ideérna är många!

Men ungar - kom ihåg att ett projektarbete är ju just ett projekt i arbete eller ska man säga ett arbete under projekt. Nåväl, hela processen ska dokumenteras, föras in i era loggböcker - allt som funkar och allt som kanske inte funkar. Det är inte endast själva "produkten" som betygssätts hur bra filmen, boken, konserten, turneringen, uppvisningen, mässan osv. än blir.
Lycka till!

Och, pssst.....lägg undan lite csn-pengar till en fin tröja!

Inga kommentarer: