fredag 24 september 2010

Så är det fredag igen

Veckorna rullar på. Det är som vi gamlingar säger - det är måndag och fredag, måndag och fredag hela tiden. Höstdagjämningen var igår och om tre måndader är det julafton. Hej och hå!

Det har uppstått en del frågor om GY11, den nya riksomfattande gymnasiereformen som träder i kraft nästa höst. Vi vill förtydliga att de elever som nu går här på Igelstaviken inte på något sätt berörs. Ni går kvar på era påbörjade program. Ni som har elitidrott fortsätter med era idrotter - innebandy, fotboll, friidrott, basket och allt vad det är. De är de elever som börjar nästa höst som berörs av förändringarna som vi läser om i LT och andra tidningar.

På Gymnasiemässan i Älvsjö i november och på Informationsmötet här den 2 december ska vi med glädje och stolthet presentera vår skola.
Välkomna då!

Härom dagen bad Eija i köket mig att fota lite i restaurangen. De behövde ha bilder till...ja nu minns jag inte riktigt, men jag tror att det är nån tävling. Här fastnade glada och mysiga Line Bengtsson och Vanessa Vodnovik SP1B på en bild.
Och, oh oh...titta här vilket angenämt besök vi fick i dag. Närpolisen i Fornhöjden åker runt, kikar och presenterar sig i sitt närområde. Det var roligt att få visa vår fina skola. Våra poliser heter Ann Wester, Johan Landell ;) och Thomas Forsström!
Tack för idag och som sagt, ni är varmt välkona tillbaka!

Snart tar vi helgledigt. Vi är några som bara ska lata oss, andra ska plugga, några ska på träningar och matcher.
Till oss alla, elever, föräldrar och personal säger jag Trevlig helg - och några av oss ses på måndag igen.

Inga kommentarer: