tisdag 2 mars 2010

Sportlovstystnad

En liten hälsning från en öde skola!
Det är så himla tomt och tyst. Jodå, vi som jobbar får massor gjort. En hel del faktiskt. Det är sådant arbete som vi inte annars alltid hinner med ni vet. Eller om det är så ,att i alla fall jag låter det hamna längst ner på göralistan.....
Städa, plocka, fixa och göra klart!

Ni vet väl att BF1 vann Igelstavikens OS? Titta så passande snöskulptur de skapat! Grattis grattis BF1!

Efter lovet drar det väl ihop sig lite för er i treorna -
p r o j e k t a r b e t e!

När vi sedan tittar i almanackan så är det ju snart påsklov. Från fredag i vecka 13 är det ledigt för påskfirande. I år firar nästan alla påsken samtidigt oavsett vilken tro, tradition och kultur vi har. Det är bra tycker jag. Och det underlättar för undervisningen.

På måndag 8 mars är det en så kallad resursdag och ni som ska komma till skolan då har fått veta det från era lärare. Ni andra kan passa på att städa där hemma, baka nå't till familjen kanske, plocka i ordning böcker, papper och pärmar inför slutspurten på läsåret.

På måndag är det också Internationella kvinnodagen. Södertälje kommun bjuder in till firande. Läs HÄR om du är intresserad.

Nu smiter jag snart ut från Luckan för att krypa tillbaka på måndag. Vi ses!

4 kommentarer:

Tina sa...

Hej Gunilla! Du vet inte hur man får tag på skolans uppsats- och rapportmall?
// Tina G BF3

Gunilla i luckan sa...

Hej Tina, på måndag kan jag veta säkert. Tror att mallen ligger på genmensam/saturnus. Ska jag maila den till dig på måndag?

Kanske kanske kanske kan du hitta det du letar efter på www.igelstaviken.se och under fliken STUDIEMETODER.

Tina sa...

Jag har kollat på hemsidan men inte hittat något. Skulle vara jättesnällt om du ville maila den! Tingus5@hotmail.com Tack så mycket!

Gunilla i luckan sa...

Ok Tina, jag mailar mallen på måndag! Promise!